Buurtinitiatieven in kaart

Heb je groene vingers, of wil je die ontwikkelen? En heb je een uurtje over? Doe mee met een groen buurtinitiatief in jouw straat of wijk. Gezellig, leerzaam en soms een goede workout! De website groenleeftinleeuwarden.nl heeft alvast alle initiatieven bij jou om de hoek in kaart gebracht. Letterlijk!

Meedoen is heel eenvoudig.
De kaart is ingedeeld in wijken en dorpen. Kies een initiatief. Neem contact op met de initiatiefnemer en begin met helpen. Zo dragen we allemaal bij aan een groenere gemeente.

Super dat je meedoet!

Staat jouw dorp/wijk er niet bij?
Als jouw dorp of wijk niet op de kaart staat dan kan dat zijn, omdat er nog geen initiatief is of die niet bij ons bekend is. Waarom begin je er zelf niet een? Kijk bij Bewonersinitiatieven op de website van de gemeente Leeuwarden voor meer informatie. Wil je gelijk aan de gang? Kijk dan bij initiatieven van dorpen of wijken bij jou in de buurt. Daar mag je zeker ook bij aanhaken.

Staat jouw initiatief er niet bij?
Geef deze dan aan ons door via groenleeft@leeuwarden.nl. We ontvangen dan graag een stukje tekst met uitleg over het initiatief en een foto van het initiatief. Dan zetten we het initiatief er zo snel mogelijk op. Alleen initiatieven die voor meer dan 1 jaar zijn komen in de buurtinitiatieven kaart.

Terug naar het overzicht